Cursus: Ally kano demodag

Demodag zondag 18 oktober 2020
In Akersloot, GRATIS!

Als je de aanschaf van een Ally overweegt wil je natuurlijk wel eens met eigen ogen zien hoe de montage precies in zijn werk gaat en uiteraard wil je een stukje kunnen proefvaren en wil je vragen kunnen stellen. Wat weegt zo’n kano nou? Is hij wel sterk? Vaart hij lekker? Hoe zet je zoiets in elkaar?
Of misschien heb je ergens een tweedehands Ally zonder handleiding op de kop getikt en kom je er met geen mogelijkheid uit hoe de boot gemonteerd moet worden.

Op de demodag is iedereen van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Ally kano en de nodige Ally kano tips en trucs op pikken. Ik help je als je met je eigen Ally komt en beantwoord alle mogelijke vragen.

De demodag is uiteraard vrijblijvend en helemaal gratis. Er kan worden proefgevaren in de valkwater Ally 15,5’DR en in de allrounders Ally 15’DR en 16,5’DR.

In verband met de huidige coronarichtlijnen is de dag opgedeeld in blokken van een uur. Per uur kunnen maximaal 2 koppels komen proefvaren. Aanvangstijd van de blokken is 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Kinderen en huisdieren graag thuislaten. Vooraf aanmelden via email is verplicht, in overleg probeer ik de deelnemers maximaal over de dag te spreiden. Het laten zien van de montage is slechts beperkt mogelijk.