Activiteiten

 

Met goede instructie beleef je veel meer plezier aan je Ally kano. Behalve voor demo’s en proefvaren kun je bij mij ook terecht voor verschillende soorten cursussen, van 2 uur voor uitleg over de montage, tot een weekend op wildwater in de Ardennen.  De investering in goede kano-instructie betaalt zich veelvoudig terug in kanoplezier. Bekijk hieronder het cursusaanbod en staat er niet bij wat je zoekt of wil je op een andere datum, dan maak ik gewoon een maatwerkcursus.

Proefvaren en demodagen:

Proefvaren

Wil je vrijblijvend kennis maken met de Ally kano en een stukje proefvaren, dan ben je – op afspraak – van harte welkom. In verband met de uitbraak van het coronavirus doen we dit individueel en zo veilig mogelijk. Uiteraard met inachtneming van de geldende voorschriften en richtlijnen. Kijk HIER voor aanvullende info.

 

 

Ally kano demodag

Ally demodagOp de demodag is iedereen van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Ally kano en de nodige Ally kano tips en trucs op pikken. Ik help je ook als je met je eigen Ally komt en beantwoord alle mogelijke vragen.

In 2020 staan er drie demodagen gepland: Maandag 13 april (2e Paasdag), zaterdag 23 mei en zaterdag 20 juni. GRATIS. Info en aanmelden kan HIER.

In verband met de uitbraak van het coronavirus zijn de demodagen in 2020 gecanceld. In plaats daarvan kun je wel op afspraak komen proefvaren.

Cursussen:

Ally kano montage instructie

Met mijn assistentie en instructie monteren we samen je kano, zodat je het een volgende keer in een half uurtje zelf kunt. Duurt 2 uur, datum op afspraak. Prijs per kano: € 75,00.  Info en aanmelden kan HIER.

 

 

 

Instructiedag open kano varen

Tijdens deze dag leer je alle technieken om je kano op vlak water exact daarheen te sturen waar jij hem wilt hebben. Desgewenst is er ook aandacht voor solo varen. Prijs € 75,00 p.p. Datum 2020 nog niet gepland Info en aanmelden kan HIER.

 

Open kanovaren op eenvoudig wildwater in de Ardennen

Traverseren op wildwater met de Ally 16,5'DR.

Tijdens deze tweedaagse cursus op de Amblève leer je de technieken om op eenvoudig wildwater klasse 1-2 te kanoën. 4 & 5 april (VOL)  of 18 & 19 april 2020 (VOL) .

Deze weekenden worden verplaatst naar het najaar.

Prijs € 145,00 p.p. Info en aanmelden kan HIER.