Cursus: Ally kano demodag

Maandag 22 april (2e Paasdag); zaterdag 18 mei en zaterdag 29 juni.
In Purmerend, GRATIS!

Ally kano demodagAls je de aanschaf van een Ally overweegt wil je natuurlijk wel eens met eigen ogen zien hoe die montage precies in zijn werk gaat en uiteraard wil je een stukje kunnen proefvaren en wil je vragen kunnen stellen. Wat weegt zo’n kano nou? Is hij wel sterk? Vaart hij lekker? Hoe zet je zoiets in elkaar?
Of misschien heb je ergens een tweedehands Ally zonder handleiding op de kop getikt en kom je er met geen mogelijkheid uit hoe de boot gemonteerd moet worden.

Op de demodag is iedereen van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Ally kano en de nodige Ally kano tips en trucs op pikken. Ik help je als je met je eigen Ally komt en beantwoord alle mogelijke vragen.

De demodag is uiteraard vrijblijvend en helemaal gratis.

De gratis clinic duurt steeds twee uur en start om 10.00 en 13.00 uur bij restaurant de Boffert aan het Weidelandpad 3 in Purmerend. Per clinic kunnen maximaal tien personen deelnemen, waardoor vooraf aanmelden noodzakelijk is.

LET OP: Tweede Paasdag, 22 april zit inmiddels helemaal VOL. Het aanmeldingsformulier staat nog open, want op 18 mei is er weer een demodag. En kun je zo lang niet wachten, neem dan contact op om een andere keer langs te komen.

Geef bij het aanmelden aan met hoeveel personen je komt en of je een voorkeur hebt voor de ochtend of de middag.

Meld je hier aan.