Cursussen

Ally 16,5 DR tijdens cursus in de Ardennen

Omdat je met goede instructie veel meer plezier aan je Ally kano beleeft, kun je bij mij ook terecht voor verschillende soorten cursussen, van 2 uur voor uitleg over de montage, tot een weekend op wildwater in de Ardennen.  De investering in goede kano-instructie betaalt zich veelvoudig terug in kanoplezier. Bekijk hieronder het cursusaanbod en staat er niet bij wat je zoekt of wil je op een andere datum, dan maak ik gewoon een maatwerkcursus.

Cursusaanbod:

Ally kano montage instructie

Met mijn assistentie en instructie monteren we samen je kano, zodat je het een volgende keer in een half uurtje zelf kunt. Duurt 2 uur, datum op afspraak. Prijs per kano: € 60,00.  Info en aanmelden kan HIER.

 

 

Instructiedag open kano varen

Ally 16,5 DR tijdens cursus in de Ardennen

Tijdens deze dag leer je alle technieken om je kano op vlak water exact daarheen te sturen waar jij hem wilt hebben. Desgewenst is er ook aandacht voor solo varen. Zondag 29 april 2018 van 10.00 – 16.00 uur. Prijs € 75,00 p.p. Deze dag gaat zeker door. (VOL) Info en aanmelden kan HIER.

 

Open kanovaren op eenvoudig wildwater in de Ardennen

Ally 16,5 DR tijdens cursus in de Ardennen

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je de technieken om op eenvoudig wildwater klasse 1-2 te kanoën. 14 en 15 april (VOL) of 21 en 22 april (VOL) 2018. Prijs € 145,00 p.p. Info en aanmelden kan HIER.

Het tweede weekend kan op verzoek uitgebreid worden tot een MINICURSUS KANO-EXPEDITIE, met ‘droge’ onderwerpen op vrijdag 20 april.

 

Ally kano demodag

Op de demodag is iedereen van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Ally kano en de nodige Ally kano tips en trucs op pikken. Ik help je ook als je met je eigen Ally komt en beantwoord alle mogelijke vragen. Zaterdag 5 mei 2018. GRATIS. Info en aanmelden kan HIER. (VOL) Demodag gemist? Gewoon contact opnemen, er komt vast weer een nieuwe datum.